Hirdetés

Közvetlen folytatást kap a Cloverfield

|

Ráadásul az első részhez képest egy jelentős változtatást is eszközölnek majd rajta.

Hirdetés

2008-ban az akkor még kezdő rendező, Matt Reeves (Majmok bolygója: Forradalom és Háború, The Batman) összeállt J.J. Abramsszel, hogy egy kézi kamerás szörnyfilmet készítsenek el. Akkor még nem is tudták, hogy a Cloverfield névre keresztelt film a műfaj egyik legjobban összerakott alkotássá növi ki magát, és egy igazi kultfilm lesz, amelyet két további szellemi folytatás is követ (Cloverfield Lane 10, The Cloverfield Paradox).

Hirdetés

Ám egyik sem számított az első rész közvetlen folytatásának, amelyre azonban a rajongók a kezdetektől fogva várnak. Most azonban úgy tűnik, hogy véget ér eme várakozás, a Paramount ugyanis bejelentette, hogy ismét összeállnak Abrams produkciós cégével, a Bad Robotsszal, és végre elkészítik a Cloverfield-folytatását. 

A bejelentésből annyi derült ki, hogy az első filmtől eltérően ez már nem talált kamerás alkotás lesz, a történetet pedig a feltörekvő brit írótehetség, Joe Barton szerzi majd, aki az HBO Max-ra készülő Gotham City rendőreiről szóló széria készítője. Premierdátumot még nem kapott a projekt. Ti mit gondoltok, örültök, hogy végre tényleges folytatást kap a Cloverfield?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.