Hirdetés

Kultfilmekkel és koncertfilmekkel nyílik meg Budapest legújabb mozija

|

A GOBUDA Mozi június 30-án nyitja meg kapuit.

Hirdetés

Hattermes mozi nyílik az újjászületett óbudai EuroCenterben, új nevén a GOBUDA Mall bevásárlóközpontban. Az aktuális premierek vetítése július 1-jétől kezdődik meg, de a mozinyitás előestéjén már ingyenes vetítésekkel várják a filmrajongókat, melynek alkalmából több filmklasszikust is lehetőség lesz megtekinteni. A részvétel regisztrációhoz kötött (további információ a mozi honlapján).

Hirdetés

Olyan kultfilmek láthatók egy-egy alkalommal újra a nagyvásznon, mint az idén 40 éves  E.T. - A földönkívüli (1982), Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), a Vissza a jövőbe (1985), A múmia (1999), és családi animációs kedvencek: a Gru 1. (2010) és a Shrek 1. (2001). A nyitóest programjában négy koncertfilm is szerepel: műsorra kerül a Queen legendás 1986-os budapesti koncertjéről készült mozifilm, a Depeche Mode nagy sikerű zenés dokumentumfilmje, a Spirits in the Forest (2019) - a közelmúltban elhunyt alapító tag, Andrew Fletcher emlékére -, a Metallica és a San Francisco Szimfonikusok S&M² című 2019-es koncertjéről készült film, és egy igazi ritkaság, a Pink Floyd korai, 1972-ben készített Live at Pompeii című koncertfilmje.

A nyitást követő hetekben a GOBUDA Moziban is debütálni fognak olyan premierfilmek, mint például a Minyonok - Gru színre lép (július 1.), a Thor - Szerelem és mennydörgés (július 7.), vagy A gyilkos járat (augusztus 4.). A nemrég megjelent sikerfilmek közül is el lehet majd csípni néhányat, köztük lesz a Top Gun: Maverick, az Elvis, a Fekete telefon és a Lightyear.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.