Hirdetés

Újabb színésszel bővült a Men in Black spin-off stábja

|

A Rögtönzött szerelem sztárja olyan színészekhez csatlakozhat a következő Men in Black filmben, mint Chris Hemsworth, Tessa Thompson és Liam Neeson.

Hirdetés

A Sony legújabb Men in Black filmjére sokan rebootként hivatkoznak, de a most készülő Men in Black egyazon világban fog játszódni, mint az előző három film, csak éppen a londoni MIB szervezet működésébe nyerünk majd betekintést, vagyis szó nincs rebootról.

Hirdetés

Kumail Nanjiani (Rögtönzött szerelem, Szilícium-völgy) is csatlakozott a színészgárdához, aki a főszereplő űrlény barátját fogja életre kelteni, Pawny-t - ezt maga a színész is megerősítette. A történet szerint főhősünk, H ügynök (Chris Hemsworth) védi a földlakókat a rosszarcú földönkívüliektől, miközben egy fiatal lány, Molly (Tessa Thompson) kíván az ügynökséghez csatlakozni, mondván teljesen tisztában van az ufók létezésével. Liam Neeson pedig a londoni MIB ügynökség feje lesz, ahogyan arról a THR korábban beszámolt. 

A spin-offot F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Halálos iramban 8, Az olasz meló) fogja rendezni és várhatóan 2019-ben már mozikba is kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.