Hirdetés

Liam Neeson is csatlakozhat a Men in Black spin-offhoz

|

Egyre érdekesebben alakul a film szereposztása.

Hirdetés

Minek után a Sony az utóbbi években igazából csak a Jumanji: Vár a dzsungellel tudott érdemi sikert felmutatni (és részben a Pókember: Hazatéréssel), James Bondot pedig elveszítette, ezek után nem csoda, hogy minden a kezükben lévő franchise-ból megpróbálnak pénzt kisajtolni. A Men in Black már régóta hánykolódik az asztalon, amely körül a legizgalmasabb ötlet az volt, hogy egy crossover jönne létre a 21 Jump Streettel és Channing Tatum, valamint Jonah Hill közéjük épülne be, amiről a továbbiakban sem mondtak még le. Kereken két hónapja derült ki, hogy a Thor: Ragnarök két főszereplője Chris Hemsworth és Tessa Thompson alakíthatja a spin-off főszerepeit, most pedig nem akárkivel bővülhet a szereplőgárda.

Hirdetés

A Variety információi szerint ugyanis Liam Neeson folytat tárgyalásokat a stúdióval, méghozzá a szervezet londoni vezetőjének a szerepét illetően. Neeson filmográfiájában ugyan túlnyomórészt a drámák és az utóbbi 10 évben az Elrabolva óta az akció-thrillerek vannak túlnyomó többségben, az effajta, fantasztikus mozik sem állnak tőle messze, elég a Star Wars: Baljós Árnyakra, vagy a Csatahajóra gondolni. (Vagy talán jobb nem.) Vagyis ez az elmúlt évekhez képest egy pihentető szerepnek néz ki, pláne annak fényében, hogy egyre inkább azt hajtogatja, hogy végzett az akciófilmekkel.

A filmet F. Gary Gray (Törvénytisztelő polgár, Straight Outta Compton, Halálos iramban 8) rendezi, és az eredeti filmek producerei, Walter F. Parkes és Laurie MacDonald is közreműködnek, ahogy executive producerként Steven Spielberg most is ott lesz. A premier egyelőre 2019 június 14-re van kitűzve.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.