Hirdetés

Kung Fury 2 - nyáron indul a forgatás egy impozáns szereplőgárdával

|

Már a helyszíneket is lefoglalták az egész estés folytatáshoz, amiről megtudtunk pár fontosabb dolgot.

Hirdetés

Aki szereti az akciófilmeket, biztos látta már vagy háromszor a 2015-ös Kung Fury-t. Egy olyan mindössze félórás kisfilmről beszélünk (elérhető YouTube-on is), ami minden egyes elemével tiszteleg a '80-as évek klasszikus mozijai előtt. Az egész filmet zöld háttér előtt vették fel, és úgy használta fel az akciófilmes kliséket, mintha muszáj volna, és pont ebben leledzett minden bája és fontossága is. Egy olyan hommage film ez, amelyben minden egy utalás, egy kikacsintás, egy retro érzés és egyben kiparodizálása az agyatlan, de mégis szerethető lövöldéknek.

Hirdetés

Már az első rész megjelenésekor (és jogos sikerekor) szóbeszéd tárgya lett a folytatás, amit a főszereplő és egyben rendező, David Sandberg nem is cáfolt. Azóta dolgozik a Kung Fury 2. részén, ami mögé már két produkciós cég, a Creasun Entertainment USA és az Argent Pictures is beállt. Velük már kvázi hollywoodi magasságokig is elérhet a folytatás, amit mit sem bizonyít jobban, minthogy maga a '80-as évek akciófilmjeinek koronázatlan királya, Arnold Schwarzenegger és korunk egyik legsokoldalúbb színésze, Michael Fassbender is csatlakozott a produkcióhoz (és ne felejtsük ki a sorból a Baby Driver és a Hobbs & Shaw végtelenül szexi és angyali akcentusú színésznőjét, Eiza Gonzalezt se).

Az előzetes információk alapján túlzottan sokat még nem tudunk a történetről, kivéve annyit, hogy 1985-ben, Miamiban fog játszódni. Kung Fury vigyázó szemei védik a várost, viszont egy őrült, rejtélyes gonosztevő véghez akarja vinni Kung Führer, azaz Adolf Hitler ördögi tervét, ezért kedve szerint megbolygatja a tér-idő kontinuumot. Fury ezt nem hagyhatja, ezért ismét a gonosztevő nyomába ered. Ez a sztori nagyban hasonlít az első rész cselekményére, ami talán abból eredeztethető, hogy a készítők nem egy kvázi folytatást, hanem egy újragondolásban, egy az alapoktól való újraépítkezésben gondolkoztak eredetileg. Hogy ebből mi sül majd ki, az már a jövő kérdése.

David Sandberg Tyler Burton Smith-szel (Quantum Break, Sleeping Dogs vagy az idén debütáló új Gyerekjáték) együtt jegyzik majd a forgatókönyvet, és a forgatás idén július 29-én veszi kezdetét Bulgáriában, valamint Németországban. Hogy mikorra lesz kész, és mikor érkezik a mozikba, arról egyelőre még nem tudunk semmit. Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.