Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1988 filmjeit?

|

A legelső Die Hard? Az Esőember? A Csupasz pisztoly? Az Amerikába jöttem? Vagy éppen a Cinema Paradiso? Felsorolni is nehéz a legjobbakat 1988-ból.

Hirdetés

Kvíz-sorozatunkkal továbbra sem lassítunk, hiszen az elkövetkező hetekben fog érkezni még csak a java! Lassan végzünk a '80-as évekkel, és belépünk a '90-es érába, ahol ténylegesen kő kövön nem marad. Az új erőre kapó tömegtermelés mellett olyan kultikus alkotások várnak majd ránk csaknem minden egyes évben, hogy nem fogjuk majd győzni kérdésekkel. De addig is itt van 1988, és az év legjobb, legnépszerűbb és leginkább közkedvelt alkotásaiból egy-egy "fejtörő".

Hirdetés

1988 is bővelkedett fantasztikus alkotásokban, amiket a mai napig nézünk, főleg ha elkapunk egy adást a tévében. A Die Hard: Drágán add az életed!-et már könnyes szemmel nézzük, látva azt, hogy Bruce Willis ilyenkor még akart és tudott is színészkedni. A Csupasz pisztoly első részét nem lehet megunni, ahogy az Amerikába jöttem vagy éppen a Roger nyúl a pácban vígjátékokat sem. De nem lehet elmenni szó nélkül az Esőember, a Krisztus utolsó megkísértése, a Hanussen, az Éjszakai rohanás, a Szentjánosbogarak sírja, A hal neve: Wanda, a Cinema Paradiso vagy éppen a Totoro: A varázserdő titka mellett sem. Bátran vágjatok bele!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.