Hirdetés

Bruce Willis mégis visszatér John McClane-ként?

|

Egy újabb pletyka szerint a mindig másnapos felügyelő még nem akasztja szögre a pisztolytáskát.

Hirdetés

A Die Hard-filmsorozat mai napig jól tartja magát és még a mai helyzetekhez képest is igencsak kedvezően öregedett - már ha persze csak négyrészes sorozatról beszélünk, és a 2013-as Drágább, mint az életed szörnyűséget nem számoljuk bele. Viszont hosszú-hosszú évek óta kering a pletyka, hogy a szebb napokat is látott Bruce Willis visszatér ehhez az ikonikus karakteréhez (a pofátlan reklámját most ne vegyük figyelembe). Még egy McClane munkacímen futó projekt is született ebből, ám mikor a Disney felvásárolta a Foxot, ez is parkoló pályára került sok más produkcióval egyetemben. A minap viszont újjáéledt a pletyka, ami szerint még maga Willis is rábólintott a felkérésre.

 

Hirdetés

Nyilvánvalóan kezeljük a helyén a dolgokat; csak pletykaszinten mozog az a hír, hogy A hatodik érzék és a Ponyvaregény sztárja beadja a derekát és még egyszer utoljára elvállalja John McClane felügyelő (nem hadnagy) szerepét. Ez az infó egy többnyire megbízható iparági bennfentestől, Daniel Richtmantől jött, akinek érdemes adni a szavára, de ez idáig még nem kapott hivatalos megerősítést a pletyka - ami kapcsán az ország egy emberként döbbent meg. A kérdés pedig még mindig magától adódik a Die Hard 6-tal kapcsolatban: tényleg kell nekünk ez a folytatás?

Ti mit gondoltok, még egy rész beleférhet vagy már a nem létező ötödik film is elég volt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.