Hirdetés

Kvíz: Mennyire ismered Sylvester Stallone filmjeit?

|

Ezúttal az olasz csődör munkásságát vettük górcső alá, hogy teszteljük a tudásotokat!

Hirdetés

Sylvester Stallone filmjeit szeretjük. Ha nem is mindet, de azért mindenki tud mondani legalább egyet-kettőt, amelyik kedves a szívének és amit szívesen újranéz hébe-hóba (mi írtunk például a Rambo: Első vérről is, az jó opció lehet). Ő az a színész, aki sok mindenben kipróbálta magát, szerepelt megannyi fiaskóban, és ő az, aki valahogy mindig visszatalál a szívünkbe. 

Hirdetés

Ezek miatt, a színész közelgő 75. születésnapja és a 35. évfordulóját ünneplő Kobra című film apropójából is úgy gondoltuk, hogy kedveskedünk nektek egy kis kvízzel, amelyben próbára tehetitek tudásotokat Sly filmjeit illetően. Lássuk hát, hogy ti mennyire ismeritek a munkásságát! Kommentben ne felejtsétek el megírni, hogy milyen eredményt sikerült elérnetek a kvízünkön!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.