Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Johnny Depp filmjeit?

|

"És most vár rám a horizont... Mert nagy kópék vagyunk... Igyunk barátaim, jo-hó!"

Hirdetés

Manapság az egyik legnagyobb médiaszenzáció az élőben közvetített Johnny Depp-Amber Heard per. Nem telik el úgy nap, hogy ne értesülnénk ilyen-olyan formában a bíráskodás éppen aktuális állapotáról - ha akarjuk, ha nem. A szenzációhajhász lapok pedig előszeretettel húzzák le a sokadik bőrt még az alaptalan pletykákról is. Ezzel beállítva csaknem mindkét félt a lehető legrosszabb színésznek és embernek egyaránt. Mindebben a kilátástalan forgatagban szeretnénk egy kis emlékeztetőül szolgálni, hogy Johnny Deppre sok mindent rá lehet mondani, viszont azt, hogy pocsék színész, biztosan nem.

Hirdetés

A múltkori Jack Nicholson kvíz után most Johnny Depp filmjeit vettük górcső alá, és szemezgettünk belőlük kérdéseket. Nem csupán az unásig ismert szerepeit vettük előre (mint Jack Sparrow, Ollókezű Edward vagy éppen Sweeney Todd), hanem a ma már elfeledni látszó alakításait is. Bárhogyan alakul is ez az egész pereskedés, és bármit akasszanak majd Depp nyakába, mindezen filmekért, felejthetetlen szerepekért és sokszor szívdobbantó pillanatokért mindig hálásak leszünk majd neki. És van egy olyan érzésünk, hogy ezzel nem vagyunk egyedül…

Nektek melyik az a Johnny Depp-film, amit nem tudtok elégszer megnézni, annyira szeretitek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.