Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Tom Hardy filmjeit?

|

Hollywood széles körben kedvelt rossz arcú jófiúja a héten ünnepelte a 45. születésnapját - kvízzel ünnepeljük.

Hirdetés

Tom Hardy. A színész, akinek neve egészen másképpen csengett 10 évvel ezelőtt, mint most. 10 év viszont rengeteg idő, amit Hardy maradéktalanul ki is használt. Az évek alatt sorra szállította azokat az emlékezetes és sokszor fantasztikus alkotásokat, amikkel beírta a nevét a színészek könyvébe - és sok nő szívébe is. De persze félreértés ne essék, Hardy nem egy sokoldalú művész. Ő egy nagyon becsületes és ügyes karakterszínész, aki rendszerint ki szokta hozni magából a kihoznivalót (már ha nem egy CGI fekete szmötyivel beszélget...). És ő ezt tudja is jól, és nem akarja magát többnek mutatni. Persze kevesebbnek se...

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az utóbbi 3-4 évben igencsak elkényelmesedni látszott, bőven van okunk Hardy filmjeivel ünnepelni a születésnapja alkalmából. Például valamilyen szinten megmosolyogtató a 2008-as Spílerben cingár vékonynak látni, rögtön utána pedig nagydarab, muszklis csávónak a Bronsonban. Emiatt a kérdéseket az alábbi kvízhez egyaránt szemezgettük a kevésbé és az igencsak ismert filmjeiből, valamint sorozataiból is.

Ti melyik filmben kedveltétek meg/szerettetek bele ebbe a brit pléhpofájú morgóba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.