Hirdetés

Kyle MacLachlan cameóra számíthatunk a Dűne második részében?

|

Az 1984-es film Paul Atreidese nyitott lenne beköszönni a folytatásban egy röpke jelenet erejére.

Hirdetés

Az 1984-es Dűne adaptáció mai napig megosztja a nézőket, hiszen David Lynch filmjében minden egyes jó húzásra akadt egy rossz, vagy inkább kettő. Azonban Denis Villeneuve 2021-es verziója még ilyen hátszél ellenére is képes volt belopnia magát a rajongók szívébe. A siker kulcsa valószínűleg abban is rejlett, hogy Villeneuve felismerte, hogy nem érdemes egy filmbe belezsúfolni a könyv eseményeit - ennek megfelelően kettészedte a történetet, és nem sokkal a premiert követően a Warner be is rendelte a folytatást.

Hirdetés

A második részre a karakterek - már akik túlélték - visszatérnek, és további szereplők felbukkanására is esély mutatkozik. És ki tudja, talán még egy meglepetés cameóval is kedveskedhetnek az 1984-es film rajongói számára. A ComicBook.com ugyanis nemrégiben meginterjúvolta a Lynch-film főhősét alakító Kyle MacLachlant, aki egy igazán magas labdát dobott fel Villeneuve-éknek egy potenciális cameó kapcsán.

"Úgy hiszem, hogy ez csakis Denisen múlik, és azon, hogy mit akar csinálni. Megnéztem a filmjét, nagyszerű volt, élveztem. Egy hatalmas nosztalgia ragadott magával, hogy őszinte legyek, hiszen egyes jelenetek nézése közben eszembe jutott mindaz, amit 1983-ban a saját stábunkkal átéltünk (a forgatás alatt). Szóval ez egy igazi múltidézés volt számomra, amit teljes mértékben élveztem. Aztán ki tudja? Ki tudja, mit talált ki (Villeneuve)."

MacLachlan tehát nem zárkózik el a vendégszerepléstől - kérdés, hogy Villeneuve ráülne-e a fan service vonatra, ami eddig nem volt a rendező sajátossága. Az mindenesetre megmosolyogtató, hogy MacLachlannek is tetszett az új film, és hogy jó emlékeket idézett fel számára - legalább neki mindenképp pozitív élményként marad fent az 1984-es verzió.

Ti örülnétek MacLachlan felbukkanásának a 2023-ban érkező Dűne második részében?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.