Hirdetés

Léa Seydoux is csatlakozott a Dűne 2 stábjához

|

Már azt is tudjuk, hogy a francia színésznő kit alakít majd a Dűne folytatásában.

Hirdetés

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor idén ősszel fog elrajtolni a jövőre érkező Dűne 2 forgatása. Bár Denis Villeneuve-ék eddig sem lustálkodtak a "folytatás" castingját illetően, most Florence Pugh, Christopher Walken, illetve Austin Butler után egy újabb neves színésznővel bővítették a stábot Léa Seydoux személyében.

Hirdetés

A szóban forgó színésznőt az idei cannes-i filmfesztiválon két filmben is láthatta a nézőközönség: a rendkívül megosztó Crimes of the Future és Mia Hansen-Love Un beau matin című alkotásában. A Dűne 2-ben Lady Margot Fenringet alakítja majd, aki Rebeca Ferguson karakteréhez hasonlóan szintén a Bene Gesserit nővérek egyike és aki a Harkonnen herceggel kerül majd szoros kapcsolatba.

Ti elégedettek vagytok idáig a Dűne második részének újoncaival?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.