Hirdetés

A szereplők fiatalkori énjei is felbukkanhatnak a Legendás állatok... folytatásában

|

Erre a Warner Bros. legújabb nyílt castingja hívta fel a figyelmet.

Hirdetés

Augusztusban kezdetét veszi a Legendás állatok és megfigyelésük második részének a forgatása. J.K. Rowling már bizonyosan elkészült a forgatókönyvvel és annyit biztosan tudni, hogy Anglia mellett elsősorban Párizsban fog zajlani a cselekmény, ezzel a sorozat történetében először nem csak az Egyesült Királyságban rögzítenek felvételeket. Most a gyártó Warner egy nyílt casting felhívással további spekulációkra adott okot a rajongóknak az amúgy is hétpecsétes titokként kezelt sztorit illetően.

Hirdetés

Ugyanis öt szereplőnek is a fiatalkori megfelelőjét keresik. Göethe Salmander, Leta Lestrange, valamint egy Sebastian nevezetű karakterre keresnek 13 és 16 év közötti fiatalokat, míg Albus Dumbledore és Gellert Grindelwald fiatal megformálójára 16 és 18 év között keresnek. Nyilván nem lesz több a filmben pár visszaemlékezésnél és egy gyors snittnél, akár legilimenciával, akár a merengővel, akár másképp, ugyanakkor számos találgatásra ad lehetőséget.

Annyit már tudunk, hogy Salmander nagy szerelmének, Leta Lestrange-nek (Zoe Kravitz) kulcsszerepe lesz a folytatásban, így nagy valószínűséggel megtudhatjuk, hogy miért csapták ki Göethe-t a Roxfortból. Annyit már az első részből is megtudtunk Percival Gravestől, hogy egy bestia diákok életét veszélyeztette. Nagy valószínűséggel az a bizonyos diák lesz Sebastian, és ez az eset határozta meg Göethe és Leta kapcsolatának erodálódását.

Azonban van itt egy másik érdekesség is. Azt már tudjuk, hogy a sorozat szellemiségéhez mérten a folytatás sötétebb lesz és nagyobb hangsúly lesz az Albus Dumbledore és Gellert Grindelwald ellentéten. Utóbbiról már a premiert megelőzően tudjuk, hogy Johnny Depp fogja alakítani, előbbi esetében pedig Jude Law bújhat a legendás mágus bőrébe. A dolog pikantériája, hogy még fiatalabb inkarnációit is láthatjuk a figuráiknak. Ráadásul itt egy hasonló újracastingolásról van szó, mint anno a Titkok Kamráját követően a Félvér hercegnél, hiszen előbbiben Christian Coulson alakította az ifjú Tom Denemet (fun fact: Eddie Redmayne is pályázott a szerepre), míg utóbbiban már Hero Fiennes-Tiffin és Frank Dillane osztoztak a szerepen. Dumbledore és Grindelwald fiatalkori énjei is felbukkantak már a Halál ereklyéi első részében pár fotón és visszaemlékezésben Toby Regbo, valamint Jamie Campbell Bower tolmácsolásában. Azóta persze már eltelt 7-8 év, tehát szükséges volt az újra casting. Viszont egyelőre rejtély, hogy milyen szerepe lehet a két mágus fiatalkori megfelelőjének, de vélhetően az Obskurusok és Ariana Dumbledore története kerülhet előtérbe.

Minden esetre míg ez a rejtély megoldódik és rájövünk, hogy J.K. Rowling mit is szándékozik elmesélni velük kapcsolatban még sokat kell várnunk, hiszen a forgatás csak augusztusban kezdődik, a bemutató pedig 2018 november 16.-án esedékes, a franchise legutóbbi 5 filmjét dirigáló David Yates irányítása alatt. Várjuk szeretettel, mint orrontó furkász az aprópénzt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.