Hirdetés

Johnny Depp csatlakozott a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásához!

|

Újabb nagy névvel bővült a Harry Potter spin-off, ezúttal maga Jack Sparrow megformálója érkezett a fedélzetre.

Hirdetés

Rohamosan közeleg a Harry Potter-spin-off, a Legendás állatok és megfigyelésük premierje. A filmről már rengeteg anyagot kaptunk (IMAX poszterek, IMAX ízelítő, karakterposzterek), ám a legnagyobb hír csak nem rég derült ki: pentalógiát, azaz 5 részt terveznek a spin-off-nak. A második és harmadik rész már bemutató időpontot is kapott, a második rész 2018. november 18-án, a harmadik pedig 2020. november 20-án kerül majd a mozikba. Előbbihez pedig érkezett egy nem akármilyen casting hír, ugyanis nem a folytatásra nem más, mint Johnny Depp írt alá.

Hirdetés

A casting hírrel együtt viszont egy spoileres infó is napvilágot látott a filmről, így aki nem szeretné magának ellőni ezt a dolgot, az ne olvasson tovább.

Hogy miről is van szó? Nos. A Deadline azt nem árulta el, hogy Depp milyen karaktert is játszik, de néhány újságíró már láthatta a filmet, akik elkezdték híresztelni a színész cameóját, így a Warner jobbnak látta hivatalosan is megerősíteni a színész csatlakozását. Igen, Depp rejtélyes karakterével már az első részben találkozhatunk! És bár a feltűnése rövid lesz, mégis elég arra, hogy felvezessék őt a folytatásra. 

De vajon kit alakíthat? Néhányan azt mondják, hogy a színésznek köze lesz a sötét varázslóhoz, Gellert Grindelwaldhoz, akit az eredeti Harry Potter könyvekből ismerhetünk. És bár azt, hogy ki kelti életre Grindelwaldot, még nem jelentették be, de jelen pillanatban arra is megvan az esély, hogy a színész magát a sötét varázslót formálja majd meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.