Hirdetés

Kiderült, hogy mikortól forog a Legendás állatok harmadik része

|

A baljós előjelek ellenére úgy tűnik, hogy végre megint sínen vannak a dolgok.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint valamikor mostanában kellett volna kezdetét vennie a következő Legendás állatok mozi forgatásának, legalábbis sokáig úgy tűnt, hogy a Warner a temérdek probléma ellenére valóban képes lesz tartani magát ehhez. Azonban a Jacobot alakító Dan Fogler szavai után kezdett nyilvánvalóvá válni, hogy a stúdió eredeti elképzeléseiből végül semmi nem lesz, viszont különösebb aggodalomra mégsincs okunk, ugyanis a Warner a minap ismét életjelet adott az újabb varázslókaland pontos állapotáról. 

Hirdetés

Mint azt Fogler nyilatkozata előrevetítette, a film munkálatai valóban csak jövőre kezdődnek meg, pontosabban valamikor 2020. tavaszán, így ha tippelnünk kellene, akkor egy március-áprilisi környéki időpontra tennénk a voksunkat. Az újabb halasztást egyébként az indokolta, hogy a Warner meghallva a Grindelwald bűntetteit ért kritikákat, egy régi-új forgatókönyvíró társat kerített Rowling mellé Steve Kloves személyében, hogy segítsen az írónőnek kissé helyrepofozni azt a fránya szkriptet. Noha az új rész történetéről jelenleg még nagyon keveset tudunk, az kiderült, miszerint az új epizód ezúttal Dél-Amerikába kalauzol majd el minket, azon belül is az 1930-as évek Rio De Jainerojába, melyet még maga Rowling kotyogott el korábban a személyes twitterén. Az egzotikus helyszín ellenére ezúttal a kötelező fanservice-nek is nagyobb szerep fog jutni, hiszen a Variety úgy tudja, még többet kapunk a Jude Law által parádésan életre keltett ifjú Dumbledore professzorból, valamint a Roxfortban játszódó jelenetekből. 

Az ismét David Yates rendezésében készülő film főszerepeiben ezúttal is Eddie Redmayne-t, Jude Law-t, Katherine Waterson-t, Alison Sudol-t, Ezra Millert, Jessica Williams-t, valamint a magánéleti botrányai ellenére ismét visszatérő Johnny Deppet láthatjuk majd Grindelwald szerepében. A jelenleg még alcím nélküli Legendás állatok 3. 2021. november 21-én kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.