Hirdetés

Premierdátumot kapott a Légió 3. szezonja

|

Kiderült, hogy mikor érkezik a nem mindennapi szuperhős-történet utolsó etapja.

Hirdetés

Februárban kaptuk a szomorú hírt, hogy a Fargo sorozattal híressé vált Noah Hawley szuperhős sorozata, a Légió az idén érkező 3. évadával a végéhez ér, melyben a Dan Stevens által alakított David Hallert követjük nyomon, akit skizofréniával diagnosztizáltak, ám hamarosan ráébred, hogy egyike a legerősebb képességekkel rendelkező mutánsnak a világon. Most pedig az is kiderült, hogy mikor tér vissza a sorozat, a szériának otthont adó FX csatorna ugyanis bejelentette, hogy a 3. évad június 24-én indul útjára.

Hirdetés

Az utolsó évadról jelenleg nem tudunk sokat, annyi azonban biztos, hogy 10 részt kapunk majd, melyben az eddig csak említés szintjén megjelenő Charles Xavier - vagyis David apja - is tiszteletét fogja tenni a Trónok harca egykori Viserys Targaryenje, Harry Lloyd képében, valamint feltűnik a Mr. Robot dán színésznője, Stephanie Corneliussen is, aki David anyját - Gabrielle Hellert - kelti majd életre. 

A Légió 3. szezonja tehát június 24-én debütál a tengerentúlon. Ti várjátok a befejező etapot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.