Hirdetés

Idén ezek a filmes karakterek pörögtek a legjobban az egyik felnőtt oldalon

|

Nagyot ment Harley Quinn, Wonder Woman, Lara Croft és Leia is, de a Trónok harca és a Family Guy is sokak fantáziáját megmozgatta.

Hirdetés

Egy nem túl hasznos, de annál érdekesebb statisztikával bővítjük a tudásotokat a mai napon. A PornHub közzétette a 2018 során gyűjtött adatait felhasználóinak keresési szokásairól, amelyben külön kiemelte a filmekre, sorozatokra, valamint ezek karaktereire vonatkozó kereséseket. Ne kérdezzétek, hogy hogyan bukkantunk rá a listára, csak tartsatok velünk ebben a bizarr elemzésben.

Hirdetés

Harley Quinn-t immáron kinevezhetjük a pornós keresések koronázatlan királynőjének, hiszen harmadik éve áll már a lista élén, idén több mint 10 millió kereséssel. Ez előrelépés a 2017-es 8,3 millióhoz képest, de még így is elmarad a 2016-os jóval 10 millió fölötti teljesítményétől, igaz akkor a Suicide Squad megjelenése is besegített. A második legnépszerűbb karakter idén Nyúlányka lett 7,6 millióval, szorosan mögötte pedig ott van maga a film amiben szerepelt, A hihetetlen család.

A Star Wars idén sem veszített a népszerűségéből, még ha a dobogóra már nem is fért fel. Külön érdekesség, hogy május 4-én, a nemzetközi Star Wars napon jelentős ugrás mutatható ki a keresések terén. Az Erő sokak gatyájában jelen volt azon a napon. A legkedveltebb Star Wars karakter továbbra is Leia hercegnő marad, akit Rey és Ahsoka Tano követnek.

A rajzfilmek is szép számmal bővelkednek pornós paródiákban így a Family Guy, a Simpson család és a Rick és Morty is top helyezéseket értek el, nem beszélve a Big Mouthról, ami 8700%-os növekedést mutatott a 2. évad bemutatásakor.

A teljes listát alább láthatjátok, nekünk pedig már csak egy kérdésünk maradt, - Deadpoolt idézve - mi a lónak a fa**a baja van az embereknek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.