Hirdetés

Lesz átfedés a The Boys és a spin-off sorozata között

|

A Varsity a fősodor harmadik évadjával párhuzamosan fog játszódni.

Hirdetés

Véget ért a The Boys harmadik évada, úgyhogy most a rajongók egy ideig ismét mellőzni kényszerülnek Eric Kripkéék szuperhős izzadtságtól mocskos világát. Ám a várakozási időszak most mégsem lesz annyira borzalmas, hiszen a negyedik évad előtt érkezik majd a The Boys első élőszereplős spin-off sorozata, a Varsity (egy animációs volt már a Diabolical képében). 

Hirdetés

Akik pedig amiatt aggódtak volna, hogy az új történet semmilyen szinten nem kapcsolódik a fősodorhoz, azokkal Kripke, a széria showrunnere osztott meg egy jó hírt.

"Mindenképpen lesz crossover, és a lehető legjobbunkat próbáljuk nyújtani azért, hogy a harmadik évad néhány problémáját és történetét átemeljük a Varsity első évadába. Például a háttérben ott húzódik majd az elnöki kampány, és történnek bizonyos dolgok az iskolában, mely a harmadik évad eseményeire reflektálnak. Ott van Soldier Boy meg a többiek, de van néhány új történetszál a spin-offban, amit majd folytatnunk kell a The Boys negyedik évadában."

A Varsity egy Vought által szponzorált szuperhős egyetemről fog szólni, ahol a sikeresen lediplomázó diákokat a cég rögtön leszerződteti bizonyos városokhoz (ez az aspektusa a szuperhős biznisznek az első évad óta háttérbe szorult a fősodorban). A Seven on 7 fikciós hírcsatornán már el is kezdték a spin-off beharangozását, miszerint egy bizonyos Golden Boy számít az évfolyam legjobbjának. Ezt a karaktert nem más, mint Patrick Schwarzenegger fogja alakítani, aki a szerep miatt már mentegetőzhetett az apja előtt. Az ifjú Schwarzeneggeren kívül Sean Patrick Thomas Polarityként, Jaz Sinclair Marie Moreau-ként, Marco Pigossi Edison Cardosaként bukkan majd fel a sorozatban.

Hogy végül kik és milyen módon fognak feltűnni a fősodor karakterei közül, az majd a várhatóan jövő év eleji premierkor kiderül. Ti várjátok már az újabb történetet a The Boys világából?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.