Hirdetés

Élőszereplős Lilo és Stitch filmet készít a Disney

|

Természetesen ez a klasszikus sem maradhat ki a modern feldolgozásokból.

Hirdetés

A Disney szeretné megismertetni a legfiatalabbakkal is a régi mese-klasszikusait (a plusz bevétel sem smafu), így A dzsungel könyve és a Szépség és a szörnyeteg után olyan örökzöldekből is élőszereplős változat készül, mint a Dumbo, Az oroszlánkirály, az Aladdin és a Mulan. A listára most egy új nevet is felvéshetünk. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter hozta a hírt, hogy a Disney a 2002-es Lilo és Stitch-ből is elkészíti a maga feldolgozását, természetesen egy élőszereplős/CGI hibrid képében. A produceri feladatokat az Aladdin remake készítői, Dan Lin és Jonathan Eirich látják el, míg a forgatókönyvet Mike Van Waes (The Crooked Man) szállítja. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Disney a mozikba szánja-e a csillagkutyát vagy exkluzívan a streaming szolgáltatására, a Disney Playre készíti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.