Hirdetés

Nem lesz stáblistás jelenet a Logan végén

|

Immár biztossá vált, hogy nem kell megvárni a stáblista legördülését az extra tartalomért.

Hirdetés

Pár hete kezdett el terjedni az a hír a Collidernek köszönhetően, miszerint kapunk majd egy közel 3 perces stáblistás jelenet a jövő héten érkező Logan végén, mely vagy a Deadpoolt, vagy az új X-Men filmet vezetheti fel. Most azonban úgy tűnik, hogy ez nem valósul meg. 

Hirdetés

Az oldal a minap ugyanis közzétett egy frissítést a hírrel kapcsolatban egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, amely azt állítja, hogy még sincs plusz jelenetet, azonban lehet, hogy kapunk valami mást, még a film előtt, amit imádni fogunk. Hogy ez igaznak bizonyul-e vagy sem, nem tudjuk, azonban a rendező James Mangold egy tweetben már reagált is a stáblistás jelenet kérdésre:

A Logan: Farkas alig pár nap múlva, március 2-án debütál a mozikban, főszerepben pedig feltűnik még egyszer, utoljára Hugh Jackman (Logan) és Patrick Stewart (Charles Xavier), valamint Dafne Keen (Laura Kinney), Boyd Holdbrook (Donald Pierce), Richard E. Grant (Dr. Zander Rice), Stephen Merchant (Caliban), Eriq La Salle, Elizabeth Rodriguez és Doris Morgado. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.