Hirdetés

Lost in Space - megérkezett az első előzetes

|

Befutott a Netflix égisze alatt készülő Lost in Space első, igen ígéretes kedvcsinálója.

Hirdetés

Újabb nagy dobásra készül a Netflix, hiszen a streaming szolgáltató egyik legújabb sorozata nem más lesz, mint a Lost in Space. Az először 1965-ben sorozatként, majd 1998-ban filmként is elkészült Lost in Space története szerint az új bolygón otthon kereső Robinson család kalandjait követhetjük, akik egy baleset okán rossz planétán kötnek ki, ahol mindenféle veszély leselkedik majd rájuk. Az első előzetes láttán (ami talán egy kicsit spoileres is lett, szóval óvatosan!) pedig úgy tűnik, nem lesz okunk a panaszra, hiszen a képsorok egy igazi blockbusterekkel is felveszik a harcot.

Hirdetés

A 10 részes évad április 13-án debütál a Netflixen, a főbb szerepeket pedig Toby Stephens (Black Sails), Molly Parker (Kártyavár), Max Jenkins, Taylor Russell és Mina Sundwall alakítják (ők lesznek Robinsonék), rajtuk kívül Parker Posey tűnik fel mint Dr. Smith, Ignacio Serricchio pedig mint Don West. A kamera mögött pedig olyan alkotókat találunk, mint Neil Marshall (A barlang, Trónok harca), aki több epizódot is fog rendezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.