Hirdetés

Luc Bessont is szexuális zaklatással vádolják

|

A Hollywoodot megrázó szexuális zaklatási botrány a Valerian és az ezer bolygó városát rendező Luc Bessont is utolérte.

Hirdetés

A #metoo-ként is emlegetett szexuális zaklatási botrány alapjaiban rázta meg az álomgyárat, amelybe Harvey Weinsteinen kívül több neves színész karrierje is beletört. Ahogy teltek múltak a hónapok, úgy kerültek felszínre az újabbnál újabb esetek, mígnem az ember már kezdte azt hinni, hogy lassan tényleg a végére ért a rémtörténetnek.

Hirdetés

Sajnálatos módon azonban a történetnek még közel sincs vége, hiszen nemrég a francia származású Luc Besson került a kereszttűzbe, akit a francia Mediapart nevű oknyomozó hírportál beszámolója szerint nem kevesebb, mint öt nő vádol azzal, hogy a direktor korábban szexuálisan zaklatta őket. A vádak mind olyan hölgyektől érkeztek, akik korábban közeli munkatársai voltak a rendezőnek. Bessonnak egyébként nem ez az első botránya, hiszen idén év elején négy másik is hölgy is zaklatással vádolta meg Bessont, aki ellen jelenleg is nyomozás folyik, mivel a gyanú szerint a rendező a Taxi 5. színésznője, Sand Von Roy ellen követett el szexuális erőszakot. Az eset még májusban kapott nagyobb visszhangot, amikor a színésznő bejelentette, hogy a rendező Párizs legismertebb és legelőkelőbb sugárútja, a Champs-Elysées közelében található Bristol Hotelben megtámadta őt.

Besson természetesen kategorikusan visszautasította a vádakat, így amíg nem születik konkrét eredmény a nyomozás során, addig nehéz megmondani, hogy pontosan milyen sors vár az egykor szebb napokat is látott francia direktorra, aki olyan filmeket rendezett, mint Az ötödik elem, a Nikita, a Léon a profi és a Valerian és az ezer bolygó városa

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.