Hirdetés

Így fest majd a legelső bűnös a Lucifer 4. évadában

|

Lucifer nem akárkivel kerül szembe a sorozat folytatásában és már azt is tudjuk, hogy fog kinézni ez a híres bibliai alak.

Hirdetés

Augusztusban kezdődött el a Lucifer 4. évadának forgatása, amely az előzőekkel ellentétben már a Netflixre fog felkerülni a FOX helyett. Lassú, de biztos tempóban érkeznek is az információk és látnivalók a folytatásból, így például a közelmúltban megtudtuk, hogy milyen vadonatúj szereplővel bővül a következő évad, illetve az is kiderült, hogy ki kelti életre azt a karaktert, akit "az első bűnösként" jellemeznek. 

Hirdetés

A negyedik szezonban ugyanis az Isten által teremtett első emberpár egyik fele, azaz Éva is felbukkan, akit eredeti bűnösként jellemeznek (szemben ugyebár Káinnal, aki a legelső gyilkos volt), valamint az sem titok, hogy Lucifer volt az a sármos csábító, a "tüzes és kemény első szereleme", aki megkísértette őt annak idején. Korábban még csak leírást kaptunk a karakterről, viszont az Entertainment Weekly-nek köszönhetően nemrég már egy fotón is szemrevételezhettük, íme (ha szemünk nem csal, az ott a kezében egy pohárka Apple Martini): 

Évát az az Inbar Levi kelti életre, akit a nézők olyan sorozatokban láthattak már, mint A szökés, Az utolsó remény vagy éppen a Túlképzetlenek. Hogy a Lucifer tíz epizódosra tervezett negyedik évada mikor kerül fel a Netflixre, azt egyelőre még nem árulták el, de ahogy kiderül, azonnal jelezzük felétek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.