Hirdetés

A legelső bűnös is benne lesz a Lucifer 4. évadában

|

Lucifer Morningstar egy újabb bibliai alakot kap a nyakába a sorozat folytatásában.

Hirdetés

Mint ahogyan arról nemrég a Lucifer szereplőgárdája is hírt adott, elindult a sorozat 4. évadának forgatása, amely a Netflixre kerül majd fel a korábbiakkal ellentétben kevesebb epizódszámmal, de legalább megmenekült a kaszától. A munkálatok előrehaladásával valószínűleg egyre több információt kapunk majd arról, hogy mire számíthatunk a folytatásban, most éppen egy új szereplőről hullott le a lepel. 

Hirdetés

A TV Insider értesülései szerint nem más fog felbukkanni a Lucifer negyedik szezonjában, mint az Isten által teremtett első emberpár egyik fele, Éva. A leírásban "az eredeti bűnösként" jellemzett karakter "nyughatatlanná vált az Ádámmal töltött örökkévalóság után és azokra a kevésbé kiszámítható időkre vágyik, amikor a dolgok még izgalmasak és veszélyesek voltak". És hogy hol jön a képbe Mr. Morningstar? Nos, az információk alapján Évának "hiányzik a tüzes és kemény első szerelme, a sármos csábító, aki megkísértette őt annak idején". Ez pedig nem más, mint az ördög maga, Lucifer. A TV Insider úgy tudja, hogy Éva szerepére Inbar Lavit választották ki, akit olyan sorozatokban láthattunk, mint A szökés, Az utolsó remény, a Túlképzetlenek és az Imposters. 

De úgy tűnik, hogy a Lucifer sorozat nem csupán egy új karakterrel erősít, hanem a címszereplőt alakító Tom Ellis is formába hozza magát, ugyanis az Instagramra posztolt képei alapján szinte beköltözött a konditerembe és szépen kipattintotta magát az új évad kedvéért. 

A Lucifer 4. évada egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, de a feltételezések szerint 2019 elején számíthatunk rá a Netflixen. 

Forrás: DC Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.