Hirdetés

Premierdátumot kapott a Black Adam

|

Az alkotás végre visszakerült a filmes naptárba.

Hirdetés

Jelentősen felpörögtek az események a DC egyik jövőbeni nagy durranásának szánt szuperhősmozi, a Black Adam körül. A múlt héten nem csak azt tudtuk meg, hogy már csak hetekre vagyunk a forgatástól, hanem azt is, hogy ki alakítja majd a filmben Doctor Fate karakterét. A minap pedig egy újabb örömteli hír érkezett a projekt háza tája felől, hiszen végre ismét premierdátumot kapott az alkotás.

Hirdetés

A film eredetileg idén decemberben debütált volna, a koronavírus miatt azonban a Warner ütemterve is teljesen felborult, ezért tavaly októberben bejelentették, hogy határozatlan időre lekerül a cím a filmes naptárukból. Ez az időszak viszont csak eddig tartott, a bemutató időpontját ugyanis a címszereplő, Dwayne 'The Rock' Johnson leplezte le a minap, méghozzá a New York-i Time Square-ről, ahonnan a színész egy Instagram-videót tett közzé, melyben az óriási reklámkivetítők mind egyszerre sötétültek el, hogy nem sokkal később felfedjék a premierdátumot, ami nem más, mint 2022. július 29.

A film történetéről sajnos továbbra sem tudni sok mindent, annyi azonban biztos, hogy nemcsak a címszereplő eredetsztoriját ismerhetjük meg - aki egyszerre antihős és szuperhős is a képregényekben - , hanem bemutatásra kerül az Amerikai Igazság Szövetsége nevű csapat (Justice Society of America) is, mint Black Adam ellenlábasai, akiket Sólyomember, Cyclone, Atom Smasher és Doctor Fate karakterei alkotnak majd. A rendezésért pedig Jaume Collet-Serra (A zátony) felel majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.