Hirdetés

Macskanő korábbi megformálói támogatásukat fejezték ki Zoe Kravitz iránt

|

A színésznő arról is beszélt, mekkora nyomás nehezedik rá az egyik legnépszerűbb képregénykarakter alakításával.

Hirdetés

Selina Kyle, más néven a Macskanő már többször is életre kelt a nagyvásznon olyan tehetséges színésznők alakításában, mint Michelle Pfeiffer (Batman visszatér), Anne Hathaway (A sötét lovag - Felemelkedés) vagy éppen Halle Berry (A Macskanő). Legközelebb az X-Men: Az elsők és a Hatalmas kis hazugságok színésznője, Zoe Kravitz fog a nyomdokaikba lépni Matt Reeves The Batmanjében, aki a Varietyvel beszélgetve elárulta, hogy a karakter korábbi megformálói mind támogatásukat fejezték ki irányába.

Hirdetés

Beszéltem Michelle-lel. Ugyanannál az asztalnál ültünk a Golden Globes alatt, és egy csomószor találkoztam vele az évek során David E. Kelley (a Hatalmas kis hazugságok készítője, és nem mellékesen Pfeiffer férje - a szerk.) révén. Épp megkaptam Macskanő szerepét, szóval eléggé zavarban voltam a közelében, de nagyon kedves volt. Adott egy nagy ölelést és azt mondta, hogy "nagyszerű leszel". Elképesztő érzés volt. Halle és Anne is gratulált Instagramon és Twitteren. Imádni való, támogató üzeneteket küldtek a bejelentéskor, szóval egyértelműen támogatnak ebben.

Macskanő szerepe mind az 1992-es Batman visszatérben, mind Christopher Nolan Felemelkedésében kiemelkedő volt, a képregényes jelentőségéről nem is beszélve, így hát nem meglepő, hogy hatalmas rajongói táborra tett szert az évtizedek során. Kravitz természetesen tisztában van vele, hogy az egyik legnépszerűbb képregénykarakter bőrruhájába bújik hamarosan, de erről igyekszik megfeledkezni a kamerák előtt.

Tényleg próbálok minél kevesebbet gondolni rá, hogy mennyit jelent ez a karakter mindenki számára. Szimplán azért, mert az rossz irányba viheti el az alakításomat. Amikor bejelentették, hogy enyém lett a szerep, a telefonom szinte felrobbant. Jobban, mint a születésnapomkor vagy az esküvőmkor, szóval érezhető volt az azonnal nyomás. A forgatókönyv fenomenális, igazán erős történettel. Tisztán látom, hogy ki Selena és mit szeretne, és igyekszem erre koncentrálni.

A The Batman jelen állás szerint 2021. október 1-én kerül bemutatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.