Hirdetés

Pletyka: mégis elkészülhet a Mad Max: A harag útja folytatása?

|

Talán van még remény egy újabb posztapokaliptikus őrületre.

Hirdetés

Gyakorlatilag a 2015-ös bemutató óta az egész világ epekedve várja, hogy mikor térhetünk vissza George Miller őrült világába, hiszen a Mad Max: A harag útja valósággal letarolt mindent, ami az útjába állt. Ám annak ellenére, hogy a film hatalmas siker lett (6 Oscar-díjat is sikerült bezsebelnie) és szinte mindenki benne lenne a folytatásban (még Tom Hardy is), sajnos a rendező és a stúdió között zajló belső viszály és per ezt lehetetlenné teszi. Vagy mégsem?

Hirdetés

Legalábbis erre enged következtetni a Fandango oldal szerkesztőjének, Erik Davisnek a legutóbbi tweetje, aki egy sejtelmes bejegyzésben utalást tett arra, hogy mégis összejöhet A harag útja folytatása. 

Tehát a Z világháború 2. része hivatalosan is halott, és nem lesz belőle semmi... Viszont... Egy másik folytatásról is hallok suttogásokat, amelynek újraindulhatnak a motorjai..

Mivel azonban még Davisnek sincs semmi belsős információja a film valódi előkészületeiről, és csak egy tweetről van szó, így fogalmunk sincs, mennyi igazságtartalma lehet az egésznek. Ahogyan azt sem tudjuk, hogy a Mad Max-franchise jogait vajon Miller vagy a Warner stúdió birtokolja jelenleg? Mert könnyen megeshet az is, hogy ha nem sikerül kibékülnie a feleknek, akkor vagy Miller egy másik stúdióval vág bele a produkcióba, vagy ellenkező esetben a Warner keres egy másik rendezőt Miller helyére. Ha választhatnánk, mi inkább az első opció mellett tennénk le a voksunkat, hiszen nála jobban senki nem ismeri ezt a világot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.