Hirdetés

Majdnem szerepeltek a filmes Pókemberek az Irány a Pókverzumban

|

Az utalásokkal és kikacsintásokkal teli animációs film közel járt ahhoz, hogy egyesítse az élőszereplős pókokat is.

Hirdetés

Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland Pókemberei majdnem belekerültek az Oscar-díjra esélyes Pókember: Irány a Pókverzumba.  Rodney Rothman társrendező számolt be erről az apróságról, aki szerint jó kilátások voltak arra, hogy megvalósuljon a trió nagy találkozása, ám végül a kreatív csapat elvetette az ötletet.

Hirdetés

Azért a Miles Morales (Shameik Moore) történetét bemutató film így sem szűkölködött Pókemberekben, hiszen a dimenziók elcsúszásának hála megismerkedhettünk Spider-Gwennel (Hailee Steinfeld), Póksonkával (John Mulaney),  a Noir Pókemberrel (Nicolas Cage), két Peter Parkerrel is (Jake Johnson, Chris Pine), és Peni Parkerrel (Kimiko Glenn). A csapat azért fogott össze, hogy ki-ki megmentse a saját univerzumát Wilson "Kingpin" Fisk (Liev Schriber) ármánykodásától. A filmet rendező Rothman egy podcastban vendégeskedett nem túl régen, ahol természetesen az Irány a Pókverzumról beszélt. Elmondása szerint írt egy jelenetet, amelyben mindhárom élőszereplős Pókember szerepelt volna:

Írtam egy jelenetet, amiben mindenki benne volt. Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguire is együtt szerepeltek. Nem szeretnék jobban belemenni, de sokat aggódtunk miatta. Nagyon aggódtunk a film miatt is úgy összességében, mert féltünk, hogy össze fogjuk zavarni vele az embereket.

Meg tudjuk érteni Rothman félelmeit, ugyanakkor látva a filmet elmondható, hogy remekül kezelték a más dimenziókból jött karaktereket, valamint a korábbi filmekre való reflektálásnak is megtalálták a tökéletes helyét és módját. Ennek fényében kicsit sajnáljuk, hogy ez az ötlet kimaradt a filmből, de bízunk benne, hogy a folytatásban esetleg már bemernek vállalni egy ilyen húzást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.