Hirdetés

Már a Jurassic World színésznője is egy Halálos iramban-crossoverrel viccelődik

|

Még a végén tényleg megvalósul ez az őrült ötlet.

Hirdetés

A Jurassic World franchise a nemrég debütált Világuralommal egy időre lepihen, és egy-két éven belül a Universal egy másik aranytojást tojó projektje, a Halálos iramban is befejeződik. Adja magát a kérdés, hogy hogyan tovább a stúdiónál. A két franchise színészei már egy ideje viccelődnek azon, hogy egyszerűen össze kéne ereszteni a két világot: tavaly Jordana Brewster vetette fel az ötletet, majd nemrégiben Chris Pratt nyilatkozott úgy, hogy amennyiben a rajongók tényleg ezt szeretnék, akkor rajta nem fog múlni.

Hirdetés

A színészek és színésznők sorát most a Világuralom újonca, DeWanda Wise folytatta, aki a ComicBooknak adott interjújában piszkálta meg újfent a pislákoló parazsat. Kiemelte, hogy mindkét franchise a Universal égisze alatt jelent meg, és mivel Vin Dieselék az előző film során már az űrbe is kijutottak, már tényleg csak dinókkal lehetne emelni a tétet a jövőben.

A Jurassic Park, illetve a Jurassic World idáig a komolyabb hangvételéről volt híres, ám a Világuralommal sok visszajelzés szerint egy Halálos iramban szintre süllyedt le a történet és a cselekményvezetés. Ha ezzel meg akartak ágyazni a készítők egy potenciális crossovernek, akkor az jól sikerült, hiszen ezután már nem lesz annyira bántó a szemnek, ha Dieselék éppenséggel T-Rexeket gyorsulnák le 10 méteren.

Szerintetek végül elkészül egyszer ez az abszurd crossover?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.