Hirdetés

Már akár idén elkezdhetik az új A majmok bolygója film forgatását

|

A Wes Ball rendezésében érkező új fejezet az Andy Serkis-féle trilógiához kötődhet majd valamilyen módon.

Hirdetés

Miután 2017-ben lezárult az Andy Serkis nevéhez fűződő A majmok bolygója-trilógia a Háborúval, viszonylag gyorsan bejelentették, hogy máris készül egy új film a nagy múltú franchise-hoz. Eleinte még egy rebootról pusmogtak a hollywoodi pletykaszalonokban, aminek semmi értelmét nem láttuk volna, de aztán Wes Ball, az új film rendezője 2020 februárjában eloszlatta az aggályokat: nem kezdenek egy teljesen új sztoriba, hanem Andy Serkis Cézárja előtt tisztelegve folytatják a kitaposott ösvényt.

Hirdetés

Ball nyilatkozata óta azonban gyanús csend telepedett a projektre, ám most a 20th Century Studios elnöke, Steve Asbell erősítette meg a The Hollywood Reporternek, hogy továbbra is fejlesztés alatt áll a forgatókönyv, a forgatást pedig akár még a nyáron vagy kora ősszel elkezdhetik. Ha lehet hinni Asbellnek, akkor ez azt jelenti, hogy a forgatókönyv szinte már kész is.

Na persze nem ez az első filmprojekt a 20th Century Studiosnál (ami ugye már a Disney tulajdona), mely szinte teljes titokban készül, hiszen az új Predator filmről is csak a forgatás végéhez közeledvén kerültek ki az első információk.

Ti várjátok már a következő részt A majmok bolygójából?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.