Hirdetés

Már dolgoznak a következő Fűrész filmen

|

Játszunk egy játékot... tizedjére is.

Hirdetés

Bizony, még meg sem jelent a következő film a Fűrész a franchise-ban a Spirál: Fűrész hagyatéka személyében, de már érkeznek a hírek a széria folytatását illetően. A "Fűrész X" (Saw X) címre hallgató folytatást a Twisted Pictures alapítói, Oren Koules és Mark Burg finanszírozzák a stúdió oldaláról, ám fontos megjegyezni, hogy erősen függ a sorsa a Spirál teljesítményétől a kasszáknál.

Hirdetés

A  Production Weekly szerint a franchise megalkotói, James Wan és Leigh Whannell ennél az etapnál is producerként vesznek majd részt, Wan ráadásul ezúttal a saját produkciós cégével, az Atomic Monsterrel áll be a projekt mögé. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a markáns tizedik epizód a franchise-ban melyik történetszálat tervezi majd folytatni az eredeti (Fűrész 1-7), a 2017-es remake (Jigsaw) vagy a friss spin-off (Spiral) filmek közül.

A Spirál: Fűrész hagyatéka jelenlegi tervek szerint május 14-én kerül az amerikai mozikba, a legutóbbi előzetest a linken keresztül találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.