Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott a Spirál: Fűrész hagyatéka

|

Samuel L. Jackson ezután biztoasn visszasírja azt a bizonyos repülőt a kígyókkal...

Hirdetés

2019 májusában számoltunk be róla először, hogy a Lionsgate Chris Rockkal közösen egy új Fűrész mozin dolgozik gőzerővel. A tavalyra tervezett bemutató a koronavírus miatt idén májusra csúszott, az első, sejtelmes kedvcsinálót pedig most végre követte egy teljes értékű előzetes is.

(Várjatok, gyorsan berakom a Hello Zepp című klasszikust a háttérbe... oké, mehetünk tovább.)

Hirdetés

A magyarul Spirál: Fűrész hagyatéka címre hallgató film egyfajta rebootja az eredeti, 2010-ben véget érő szériának, amihez hasonlóval 2017-ben már próbálkoztak - inkább kevesebb, mint sem több sikerrel. A történet szerint egy, az eredeti Kirakóst majmoló sorozatgyilkos célirányosan rendőröket választ a szadista játékainak áldozataiul, amit a főhős nyomozónak (Chris Rock) kell felderítenie visszavonult apja (Samuel L. Jackson) segítségével.

Az előzetes a megszokott Fűrész hangulaton túl némi "hetedikes" utóízt is hagyhat a szánkban, noha Chris Rock remélhetőleg nem fogja fullba tolni azt a fajta ripacskodást, amit az előzetesben is hallhattunk tőle. Kíváncsian várjuk, ezúttal vajon milyen csavarokkal - a szó minden jelentését illetően - készülnek számunkra a készítők. A rendező úriember az a Darren Lynn Bousman, aki a Fűrész 2, 3 és 4 élén már bizonyíthatott a franchise-ban, mint író-rendező. A forgatókönyvet ezúttal Chris Rock és a már említett 2017-es próbálkozás írói,  Josh Stolberg és Pete Goldfinger jegyzik.

A Spirál: Fűrész hagyatéka a tervek szerint május 27-én kerül a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.