Hirdetés

Már Mark Wahlberg is a visszavonulását tervezi

|

A pörgős hollywoodi életmódra hirtelenjében több nevesebb színész is nemet akar mondani.

Hirdetés

Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Jim Carrey, és most már Mark Wahlberg. Bár Willis kilóg a sorból abból a szempontból, hogy egészségügyi okok miatt kell felhagynia a színészkedéssel, de a másik három névben mégis van valami közös: belengették közeli nyugdíjba vonulásukat. Míg Van Damme és Carrey esetében viszonylagos konkrétumokkal is rendelkezünk, addig a '90-es évek óta színészkedő, rapperből lett Wahlbergnél kissé árnyaltabb a kép.

Hirdetés

Wahlberg az Entertainment Newsnak adott interjújában mégis inkább előbbre, mint későbbre vizionálja a színészi pályafutásának végét.

"Valószínűleg előbb, mint később (vonulok vissza). Egy nagyon különleges projektnek kell elcsábítania engem, hogy elhagyjam az otthonom és az otthoniakat, mert ez igazából a legnagyobb áldozat, amit csak hozhatok."

A most 50 éves, négygyermekes Wahlberget idén a Father Stu című filmben láthatjuk viszont, mely elmondása szerint nagyon közel állt hozzá a katolikus hitvallása miatt. Ha lehet hinni a fenti nyilatkozatának, várhatóan inkább drámai szerepekre fog rábólintani a jövőben, de értelemszerűen fontos lesz a tematika is számára. Az IMDb alapján további négy film van készülőben Wahlberggel, úgyhogy ez az általa emlegetett "előbb is" még legalább 2-3 év lehet, mielőtt ő is elköszönne Hollywood rivaldafényétől (plusz ne feledjük, hogy az Uncarted film sikeres lett, így ha a Sony berendeli a folytatást hozzá, akkor meglepő lenne, ha Wahlberg nem térne vissza Sullyként).

Nektek hiányozna Wahlberg, amennyiben tényleg visszavonulna a közeljövőben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.