Hirdetés

Márciusban érkeznek a netflixes Marvel sorozatok a Disney+-ra

|

Beigazolódtak a pletykák, megtörténik a Marvel sorozatok hazatérése.

Hirdetés

Alig pár hete jelentették be, hogy a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage, az Iron Fist, a Megtorló valamint a The Defenders is lekerül a Netflix streamingplatformról, viszont ekkor még csak híreszteléseket hallhattunk arról, hogy hol láthatjuk eme közkedvelt szuperhősös sorozatokat. Most viszont hivatalosan is megtörtént a bejelentés: március 16-án a fenti sorozatok már mind Disney+-on lesznek elérhetőek.

Hirdetés

Természetesen ez nem minden régióra igaz, hiszen Magyarországon még egyáltalán nem elérhető a Disney+ szolgáltatás, hozzánk majd optimális becslések szerint ez év nyarán fog beköszönni. A fent említett március 16-i időpont egyelőre Észak-Amerikára, az Egyesült Királyságra, Írországra, Ausztriára és Új-Zélandra vonatkozik. Jó hír, hogy az említett netflixes sorozatok mellett az Agents of S.H.I.E.L.D., avagy a S.H.I.E.L.D. ügynökei is csatlakozik a felhozatalhoz. 

Ti rögtön lecsaptok majd a Disney+-ra a sok Marvel sorozat miatt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.