Hirdetés

Mark Hamill egy magyar mozimagazin címlapjára került, felrobbant a net

|

Biztosan már veletek is szembe jött Facebookon a fotó arról, hogy Mark Hamill milyen magyar szavak kíséretében osztotta meg a Mozimánia címlapját, amelyen ő látható az idős Luke Skywalkerként, azonban hazai felbukkanására az egész világ felfigyelt.

Hirdetés

A következő Csillagok háborúja film, a Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én mutatkozik be a hazai mozikban, így borítékolható, hogy a következő hónapok során ismét Star Wars lázban ég majd a világ, amely a premierhez közeledvén csak fokozódni fog. A magyar Mozimánia Magazin már a szeptemberi címlapján ezzel a témával foglalkozik, méghozzá Luke Skywalkert (Mark Hamill) választották ki arra a nemes feladatra, hogy felhívja az olvasók figyelmét az újságra és az óriásposzterre. 

Hirdetés

Valószínűleg a szerkesztők álmukban sem gondolták volna, hogy a szeptemberi szám ekkora felhajtást kap majd, ugyanis Hamill a Twitterén osztotta meg a világ előtt, hogy Magyarországon címlapra került, ráadásul egy aranyos, Google fordítós kommentárral: 

Ez már önmagában is hatalmas elismerés, viszont mikor a legnagyobb sajtóorgánumok sorra cikkeztek a borítóról, akkor döbbentek rá a MoziMánia szerkesztői, hogy egy olyan exkluzív képet kaptak az illetékesektől a magazinhoz, amely korábban még sehol sem volt látható a világon, Mark Hamill tweetje pedig felhívta a figyelmet erre szélesebb körben is. A Player megkereste az egyik szerkesztőt, Szöllőskei Gábort az esettel kapcsolatban, aki a következőket mondta: 

"Már tegnap meló közben figyeltem, hogy külföldi oldalakon megosztják a címlapot, meg olvasók is küldtek be linkeket. Aztán tegnap késő este láttam telefonon: egy twitterers ismerősöm retweetelte Mark Hamill posztját, utána tudtam csak meg, honnan jön az egész. Ma délutánra márt kint volt a címlapunk egy rakás rangos külföldi site-on. Megírta például a The Hollywood Reporter, az Empire, a GamesRadar, a Fox News, a Screen Rant, a Movie Pilot, és nagyon sok más oldal is a világ minden pontján. Néhányan meg is kerestek minket, hogy küldjünk nekik kópiát a magazinból, mert nagyon nagy Star Wars-gyűjtők".

Szívből gratulálunk a MoziMánia magazinnak és szerkesztőinek ehhez az elképesztő sikerhez és reméljük, hogy több ilyenben is lesz majd részü(n)k a jövőben - nem csak Star Wars témában. 

Forrás: Player.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.