Hirdetés

Mark Wahlberg is otthagyja a Transformers franchise-t?

|

Mark Wahlberg a Graham Norton Show-ban szólta el magát, hogy az Utolsó lovag lesz neki is az utolsó Transformers-filmje.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy mérföldkőhöz érkezett a Transformers franchise, mivel az ebben hónapban debütáló Az utolsó lovag nemcsak a rendező, Michael Bay utolsó robotkalandja lesz, hanem lehet Mark Wahlberg is dobbant két filmet követően. A színész a Graham Norton Show-ban szólta el magát, mondván:

"Ez az utolsó, ami után végre visszakapom az életem!"

Hirdetés

Igen érdekesen válogatta meg a szavait Wahlberg, ami alapján arra lehet következtetni, hogy kifejezetten örülne, ha megszabadulhatna a Transformerek világától. Arról már pletykáltak több helyen is, hogy a színésznek nagyon nincs ínyére a Transformerses frizurája, de valószínűleg inkább a franchise-t ért kritikák miatt bizonytalanodhatott el, hogy valóban jó döntés volt-e Shia Labeouf nyomdokaiba lépni Optimus Fővezér szárnysegédjeként.

Ha mindez igazságot nyer, akkor a Paramountnak két fronton is gondoskodnia kell az utánpótlásról a folytatásokra, bár ha Az utolsó lovag netán elnyerné a kritikusok tetszését, akkor lehet Wahlberg is meggyőzhető lesz a maradásra.

Wahlberg egyébként nemcsak a robotokról tett vallomást, hanem a szintén hamarosan debütáló Majmok Bolygója: Háború kapcsán is megnyílt, elvégre 2001-ben Tim Burtonnel megpróbálták ők is feltámasztani a hamvaiból a Majmok Bolygóját, kevés sikerrel.

"Nagyszerű élmény volt Timmel együtt dolgozni. Ugyanakkor úgy érzem, hogy visszavetettük egy picit a franchise-t."

Bár a film jól termelt a mozi pénztáraknál, a kritikusokat nem győzte meg, még annak ellenére sem, hogy egy igen merész cliffhangerrel ért véget a történet, ami megalapozta volna a trilógia további részeit. Akik nem emlékeznének rá, - SPOILER - Wahlberg karaktere a film végére visszakerül a Földre, ahol viszont a majmok uralkodnak, sőt, Abraham Lincoln szobra is egy majomról lett mintázva, ami az egész emberi történelem átírását sejtette. - SPOILER VÉGE -

Lehet, hogy Wahlberg végre inkább kritikailag elismert franchise-ban szeretne szerepelni, mivel a pénz már nem boldogítja annyira? Ti szomorkodnátok miatta, ha valóban otthagyná a Transformers franchise-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.