Hirdetés

Zseniálisak azok a Marvel jelenetek, amik alá ABBA számokat kevertek

|

Amíg nem próbáltátok az Amerika Kapitány: A tél katonáját a "Lay All Your Love on Me" ritmusára vagy nem tapasztaltátok meg a Thor: Ragnarök és a "Dancing Queen" elegyét, addig semmit sem láttatok.

Hirdetés

Az augusztusban megjelent A Hangya és a Darázzsal a Marvel Filmes Univerzum már a huszadik filmjét fogyasztotta el, amelyek között megtalálhatóak voltak egyaránt könnyedebb és fajsúlyosabb darabok is, de musical még egy sem. De mi történik akkor, ha keverjük a szuperhősök történeteit a világ egyik leghíresebb popzenekarával? A valóságban valószínűleg mér a Mamma Mia folytatásánál is sikeresebb lenne ez a mix, itt az interneten viszont jókat vidulhatunk rajta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy ez a crossover kimeríthetetlen mémforrás lesz a közösségi médiában, ugyanis egyre többen párosítják valamelyik Marvel film emlékezetes jelenetét egy-egy ABBA-örökzöldhöz. Minden azzal a klippel indult el, amiben az Amerika Kapitány: A tél katonája egyik részletét láthatjuk, alá pedig remek időzítéssel bevágták a "Lay All Your Love on Me" című számot. Nézzétek és élvezzétek, arany minden egyes másodperce:

Nem kevésbé szenzációs a Thor: Ragnarök egyik - meglehetősen spoileres - pillanata és a "Dancing Queen" találkozása sem: 

Akadnak közöttük szomorúak is, például az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló Bucky-s tragédiája és az S.O.S. együtt eléggé üt: 

Ha az internetjárdán kocogva találtok még hasonló gyöngyszemeket, mindenképpen osszátok meg velünk, imádjuk az efféle mókát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.