Hirdetés

Amerikán kívül is nézhető lesz a Hulu

|

Miután a Disney felvásárolja a 20th Century Foxot a terveik szerint a streaming platform eljut majd a világ többi részébe is.

Hirdetés

Bob Iger, a Disney elnöke nemrég ismertette a saját streaming szolgáltatásuk nevét, amely a Disney+ lesz, valamint hivatalosan is megerősítette a Loki sorozatot Tom Hiddlestonnal és egyúttal bejelentette, hogy előzménysorozatot kap a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet. De ez még nem minden. 

Hirdetés

A nagy Marvel- és Star Wars híráradatban ugyan elsikkadt, de a ComicBook .com információi szerint az is elhangzott Iger szájából, hogy terveik szerint ha befejeződik a 20th Century Fox felvásárlásának folyamata, akkor elkezdik világszerte elérhetővé tenni a Hulut. A Netflixhez és HBO Go-hoz hasonlító streaming platformhoz jelenleg nem lehet hozzáférni az Egyesült Államokon kívül, noha bizonyos sorozataik - mint például A szolgálólány meséje - partnereken keresztül nézhető nemzetközileg is. Az akvizícióval pedig a Disney 60%-os részesedést tudhat majd magáénak a Huluból, amely bőven elég ahhoz, hogy irányítsák. Olyan sorozatokat érhetnénk el így legálisan pár kattintás alatt, mint a Marvel's Runaways, a The Path, a Future Man, az Into the Dark és a Castle Rock

Hivatalosan még semmit nem tudunk annak részleteiről, hogy mely országokban és mikor válik elérhetővé a Hulu, elvégre ez a Disney jövőbeli tervei között szerepel. Mindazonáltal érdemes lehet elgondolkodni rajta (és ez csak a mi spekulációnk jelenleg), hogyha a Disney+ családbarát tartalmakat kínál majd, akkor talán a Miki egeres cég ezzel a platformmal szeretné lefedni a felnőtt tartalmakat, mint amilyen a Netflixen futó Marvel sorozatok is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.