Hirdetés

A Marvel Univerzum legelső szuperhőse egy dinoszaurusz volt

|

Különös revelációval találkozhatnak a jelenleg futó Bosszúállók képregény olvasói, ami a bolygó legősibb szuperhősét fedi fel.

Hirdetés

A frissen megjelent Bosszúállók képregény 26. száma furcsa fordulattal várja a Marvel-rajongókat. Ez a 2018-ban indult sorozat eddig is sokat foglalkozott azzal, hogy miként formálták a Föld történelmét kozmikus behatások, valamint, hogy milyen hősök léteztek a múltban. A legújabb számban most arra is fény derült, hogy ki, vagy pontosabban mi volt a bolygó legeslegelső szuperhőse. Meglepő módon egy T-Rexről van szó, aki őshüllőket megszégyenítő képességekre tett szert.

Hirdetés

A történet 66 millió évvel korábban játszódik, amikor a Földön először talál hordozóra a korlátlan hatalmat magában rejtő Starbrand (magyarul kb. Csillagnyom), ami a bolygó védelmének célját szolgálja. Ennek a védelmi mechanizmusnak "köszönhető" a dinoszauruszok tömeges kipusztulása, ugyanis ez az erő vonzotta be a Földre azt a meteort, ami ezen óriások végét jelentette. Ilyen hatalmas áldozatra volt szükség ahhoz, hogy felszabaduljon a bolygóban rejtőző erő, ami aztán egy Tyrannosaurus Rex testében talált hordozóra.

A kiadott előnézeteken láthatjuk, ahogyan a T-Rex Godzillához hasonlóan energianyalábot okádik a szájából, miközben Kree megszállókkal harcol. Hogy pontosan hová vezet ez a történetszál, az csak a képregényekből fog kiderülni, és ez a rövidke betekintés talán éppen elég is ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést. Persze nem újdonság a Marveltől, hogy visszatérjen a múltba és ősi kozmikus lényekkel vagy esetleg mutánsokkal foglalkozzon, de ehhez hasonló 66 millió éves ugrásra még nem volt példa. Noha nehéz elképzelni, mégis kíváncsiak vagyunk rá, hogy van-e esély egy hasonló dinó felbukkanására a filmekben vagy sorozatokban, amelyekből biztosan nem fogunk hiányt szenvedni az elkövetkező években.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.