Hirdetés

A Mindhunter főszereplője csatlakozott a Mátrix 4-hez

|

Lehet, hogy megtalálták az új Smith ügynököt?

Hirdetés

A Warner Bros. égisze alatt, Lana Wachowski írásában és rendezésében valósul meg a következő Mátrix film, amelyben az eddigi információk alapján biztosan vissza fog térni Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, valamint a szereplőgárdához szegődött Neil Patrick Harris és Yahya Abdul-Mateen II is. 

Hirdetés

A Collider legújabb értesülései szerint a Mátrix 4 stábjához csatlakozott még egy új arc Jonathan Groff személyében, akit a legtöbben a Mindhunter sorozatból ismerhetnek, de szerepelt a Glee, Keresem.... és Boss sorozatokban is, valamint a Jégvarázs 1-2 angol szinkronjában ő szólaltatja meg Kristoffot. Egyelőre nem tudni, hogy Groff milyen karaktert fog életre kelteni, de egyszerűen tökéletesnek gondoljuk egy új Smith ügynök szerepére, remélhetőleg a castingosok is. 

A Mátrix 4 forgatása valamikor 2020 elején kezdődhet el, így a premierre legkorábban 2021-ben számíthatunk. Ti örültük Groff csatlakozásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.