Hirdetés

Matt Damon is csatlakozhatott a Thor: Love and Thunder csapatához

|

Úgy tűnik, hogy újabb nagy névvel bővült a szereplőgárda.

Hirdetés

Már eddig is az egyik legjobban várt alkotás volt Taika Waititi következő Thor filmje, hiszen Chris Hemsworth mellett nemcsak Tessa Thompson, Natalie Portman vagy Chris Pratt tűnik majd fel komolyabb szerepben, hanem Christian Bale is, aki a főgonoszt alakítja majd. De most, hogy kiderült a News.com jóvoltából, hogy Matt Damon csatlakozhat a filmhez, ez csak tovább fokozódott.

Hirdetés

Az információ azután derült ki, hogy Damon a családjával Sydney-be érkezett egy privát géppel, ahol egy magánlétesítményben először letöltik a kötelező karantén időszakát, a színész pedig ezután csatlakozik majd a film stábjához. Hogy pontosan milyen szerepben tűnik majd fel a történetben, azt egyelőre nem tudjuk, Waititi ugyanis ezt az információt hét lakat alatt őrzi. Mindenesetre a színésznek nem ez lesz az első szerepe egy Marvel-alkotásban, hiszen korábban felbukkant egy cameo-szerep erejéig a Thor: Ragnarök-ben, amelyben egy asgardi színdarab színészeként keltette életre Lokit.

A Thor: Love and Thunder jelen állás szerint 2022. március 25-én debütálhat a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.