Hirdetés

Még idén belenézhetünk a Pókember 3-ba

|

Az élőszereplős Pókverzumként, vagy legalábbis annak előszeleként emlegetett Pókember 3 hamarosan mozgásban is megmutathatja magát.

Hirdetés

Meglepő nyilatkozatott tett Camila Pacheco, a Sony Pictures vezető marketing igazgatója, aki azt mondta, hogy még idén decemberben bepillanthatunk a Pókember: Idegenben folytatásába. Mindez a brazil szervezésű ExpoCine-n hangzott el, ahol az is megerősítésre került, hogy már forognak a következő Pókember mozi kamerái.

Hirdetés

A hölgy megfogalmazása váltakozott a "betekintés" és "előzetes" kifejezések között, így nehéz megmondani, hogy valóban egy hosszabb mozgóképes anyagra készülhetünk vagy csupán egy rövidke kedvcsinálóra, esetleg képre, ami leleplezi a film alcímét. Egyedül annyi a biztos, hogy a stúdió továbbra is tartani szeretné a 2021. decemberére kitűzött premierdátumot.

Érkezzen bármi is most decemberben, annyi szent, hogy eddig sem unatkoztak a Pókember rajongók, hiszen az elmúlt hetekben sorra jöttek a bizarrabbnál bizarrabb hírek a folytatásról. Kiderült, hogy Doctor Strange is részese lesz a kalandnak, de falhoz igazán csak Jamie Foxx visszatérése vágott, aki ismét Electrót fogja alakítani a 2014-es A csodálatos Pókember 2 után. A hírt maga Foxx erősítette meg egy azóta már törölt posztban, amihez annyit hozzáfűzött, hogy ezúttal nem kék lesz.

Ugyancsak felröppent a pletyka, hogy két korábbi Pókember, Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatérhetnek a folytatásban, de ezt gyorsan cáfolta a stúdió. Teljesen azért nem kell lemondanunk erről a lehetőségről, hiszen Doctor Strange bevonása egyértelműen jelzi, hogy a multiverzumok felé kanyarodhat a történet, így óriási ziccert hagynának ki, ha nem hoznák vissza ezt a két Pókembert valamikor a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.