Hirdetés

BRÉKING: Jamie Foxx visszatérhet Electróként a Pókember folytatásában!

|

Na ezt nem láttuk jönni!

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként jött a hír nemrég, hogy a jövő decemberre ütemezett Pókember 3. részében nem akárki térhet vissza fontosabb szerepben, mint a 2014-es A csodálatos Pókember 2. egyik fő ellenlábasa, Electro, ráadásul újfent Jamie Foxx alakításában!

Hirdetés

A hírt a The Hollywood Reporter hozta le elsőként (amit azóta már szinte az összes nagy híroldal is leközölt), mely szerint a stúdió már a tárgyalások végső szakaszában jár Foxx-szal a karakterének visszatérésével kapcsolatban. Ezzel ő lenne a második olyan szereplő, aki egy korábbi Pókember-filmből csatlakozhatott a Marvel Filmes Univerzumába, hiszen a Pókember: Idegenben stáblistás jelenetében J.K. Simmons is visszatért J. Jonah Jamesonként, aki nem csak előrevetítette a következő rész lehetséges irányvonalát, de a folytatásban is szerepet kaphat.

Hogy pontosan miként tervezik visszahozni Electro karakterét, azt egyelőre még nem tudjuk, de a legegyszerűbb megoldás annak tűnik, hogy simán csak figyelmen kívül hagyják majd az Andrew Garfield-féle hálószövő filmjét. Ugyanakkor tudjuk, hogy a Marvelnél semmi sem ilyen egyszerű, ezért könnyen meglehet, hogy a Multiverzum bevezetésével szeretnék ezt megoldani, ami nem csak a Sony-féle Pókverzum miatt tűnhet kézenfekvő megoldásnak, de a Doctor Strange folytatása miatt is, ami a Multiverse of Madness címet kapta. Legkésőbb 2021. decemberében kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.