Hirdetés

Doctor Strange is benne lesz a Pókember 3. részében

|

Úgy fest a helyzet, hogy Benedict Cumberbatch különc doktora is bekerült a pók hálójába.

Hirdetés

Habár a Marvel és a Disney háza táján sem annyira rózsás a helyzet - elég csak arra gondolni, hogy idén már egy képregénymozi sem kerül tőlük bemutatásra -, azonban tervekkel és betárazott filmekkel készülnek a jövő évre (már ha minden a tervezetten alakul), és persze rengeteg új hírrel és pletykával. Az egyik például igencsak hangsúlyos lesz, ha a Marvel-filmek közötti "átjárásokról", crossoverekről van szó, hiszen úgy fest a dolog, hogy Doctor Strange nagy szerepet fog kapni a készülő harmadik Pókember kalandban.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter erősítette meg a hírt, hogy a csaknem mindenki által szeretett Benedict Cumberbatch karaktere, a különc doktor fogja átvenni az atyáskodó szerepet Robert Downey Jr. Vasemberétől és Samuel L. Jackson Nick Furyjától. Ergo ő lesz Peter Parker mentora és szükséges apapótlója is egyben, és visszaemlékezve a Végtelen háborúra, azon belül is a kettejük közös jeleneteire, ez egy nagyszerű döntésnek tűnik.

Ti mit gondoltok, hogyan fog elsülni Doctor Strange és az ifjú hálószövő története?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.