Hirdetés

Még idén tavasszal elrajtol az Insidious 5 forgatása

|

A történet tíz évvel az eredeti film eseményei után veszi fel a fonalat.

Hirdetés

Patrick Wilson az elmúlt évtizedben ismerős visszatérő színész lett a horrorfilmek szerelmesei számára, hiszen főszerepet játszott a három Démonok között filmben, valamint három éve a Stephen King adaptációban, az A magas fűben is borzolta a nézők idegeit. Azonban Wilson nem ezeken az alkotásokon keresztül ismerkedett meg a zsánerrel, hanem a 2010-ben megjelent, szintén James Wan által rendezett Insidiouson keresztül, mely mai napig igazi csemegének számít a horrorrajongóknak.

Hirdetés

Az Insidious végül három folytatást is kapott, és mint Wilson megerősítette a Moonfall promóciós turnéján, még idén tavasszal elkezdik az ötödik film forgatását. Az új folytatást még 2020-ban jelentették be, ám érthető módon a COVID keresztülhúzta a kezdeti számításokat a munkálatok rajtját illetően. Wilson számára duplán izgalmas lesz az ötödik film, hiszen nemcsak színészként, hanem végre rendezőként is megcsillogtathatja a képességeit.

Egyelőre keveset tudunk az Insidious 5-ről. A cselekmény tíz évvel az első film eseményei után veszi fel a fonalat, amikor is Wilson karakterének, Josh Lambertnek a fia, Dalton elkezd egyetemre járni. A forgatókönyvet a Gyilkos Halloween egyik forgatókönyvírója, Scott Teems jegyzi, az ötlet pedig a franchise társalkotójától, Leigh Whannelltől ered.

Ti kedvelitek az Insidious filmeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.