Hirdetés

Megérkezett az első előzetes Chadwick Boseman utolsó filmjéhez, a Ma Rainey-hez

|

A színész munkájának utolsó gyümölcse.

Hirdetés

Hosszan tartó betegségét követően augusztusban elhunyt Chadwick Boseman, akit legtöbben Vakanda uralkodójaként, vagyis a Fekete Párducként ismertek. Mindazonáltal a színész az MCU szuperhősén kívül is nagyszerű alakításokat tudhatott magáénak, legutóbb például Spike Lee filmjében, az 5 bajtársban. Szintén a Netflix kínálatába kerül fel hamarosan a George C. Wolfe rendezővel forgatott utolsó filmje, a Ma Rainey: A blues nagyasszonya, amelynek most megérkezett az első hivatalos előzetese is.

Hirdetés

A film egy igazi blues-legendáról, "a blues anyjáról" szól, akit a kiváló Viola Davis alakít, és a feketék hátrányos megkülönböztetését, illetve kizsákmányolását mutatja be a könnyűzeneiparon keresztül a húszas években. A szinopszis szerint egy stúdiófelvételen egyre feszültebbé válik a hangulat Ma Rainey (Viola Davis), ambiciózus trombitása (Chadwick Boseman) és a fehér menedzsment között, akik irányításuk alá akarják vonni a blues híres nagyasszonyát. Mindebben a trombitás Leeve is katalizátorfigura lesz, szerepe mindannyiuk életét megváltoztató tettekhez, hazugságokhoz és igazságokhoz vezet.

Az August Wilson azonos című darabján alapuló Ma Rainey: A blues nagyasszonya rendezője George C. Wolfe (Az ördög Pradát visel), szereplői Viola Davisen és Chadwick Bosemanen kívül Colman Domingo, Glynn Turman, Michael Potts és Taylour Paige. December 18-tól lesz látható a Netflix műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.