Hirdetés

Megérkezett az első előzetes David Fincher régóta várt rendezéséhez!

|

A régimódi stílusú előzetes mellé még a premierdátumot is felfedték.

Hirdetés

David Fincher, a Hetedik, a Harcosok klubja vagy éppen a Holtodiglan méltán híres rendezőjének új filmjét, a Manket már akkor kislányos rajongással vártuk, amikor még csak bejelentették az egészet. Azóta már egy rakat hivatalos kép is érkezett hozzá, amiken a főszereplő Gary Oldman mellett megcsodálhattuk még például Amanda Seyfriedet is, a minap pedig megérkezett a film első, kisebb kedvcsinálója. A Netflix Magyarország jóvoltából pedig azonnal magyar felirattal is élvezhetjük ezt mindössze egy percet.

Hirdetés

A Mank az Aranypolgár forgatókönyvírójának, azaz Herman J. Mankiewicz-nek a történetét fogja elénk tárni - annak minden egyes hullámhegyével és hullámvölgyével. Már az előzetes sem szűkölködik bemutatni a férfi alkoholista és társadalomkritikus mivoltát, de ismerve Finchert, ezek lesznek csak az igazán hangsúlyosak a filmben. Külön érdekesség, hogy az egész előzetest úgy vágták össze, mintha egy 1940-es évekbeli mozit néznénk - de azért legbelül reméljük, nem ilyen lesz végül a kész film.

A Mank december 4-én kerül majd Netflixre, feltehetőleg rögvest magyar felirattal. Titeket meggyőzött ez az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.