Hirdetés

Megérkezett az első hivatalos fotó a TV2-s Mintaapák új főszereplőiről

|

Nemrég összeállt a Mintaapák új főszereplőgárdája, most pedig meg is jött az első hivatalos fotó a folytatáshoz.

Hirdetés

Azt ugyan még nem tudni, mikor térnek vissza a képernyőre a Mintaapák, az azonban már kiderült, hogy kik váltják a távozó színészeket. Mészáros Béla továbbviszi az általa játszott Kovács Miklóst, a társai azonban teljesen új, ám közel sem ismeretlen arcok lesznek.

Hirdetés

Kamarás Ivánt megannyi mozifilmben és sorozatban is láthattuk már, Makranczi Zalán hangját nincs hazai tartalomfogyasztó, aki ne ismerné, Száraz Dénes pedig a magyar szappanopera-rajongók táborának egyik kedvenc figuráját, Tamás atyát (Jóban Rosszban) alakította hosszú éveken át. Az új főszereplő négyest pedig most először láthatjuk együtt, a nemrég megjelent hivatalos fotón, íme: 

A férfi színészek mellett női fronton is történt egy csere, Kovács Patrícia figuráját, Sipos Linda óvónőt a Csak színház és más semmiből is ismert Szávai Viktória veszi át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.