Hirdetés

Megérkeztek az első képek Chadwick Boseman utolsó filmjéből

|

A Netflix egyúttal a bemutató dátumát is leleplezte.

Hirdetés

Kétségtelenül az elmúlt hónapok legfelkavaróbb híre volt Chadwick Boseman tragikus távozása, akit legtöbben Vakanda uralkodójaként, vagyis a Fekete Párducként ismertek. Mindazonáltal a színész az MCU szuperhősén kívül is nagyszerű alakításokat tudhatott magáénak, legutóbb például Spike Lee filmjében, az 5 bajtársban. Szintén a Netflix kínálatába kerül fel hamarosan a George C. Wolfe rendezővel forgatott utolsó filmje, a Ma Rainey's Black Bottom.

Hirdetés

Ebből mutatott most pár képnyi ízelítőt a Netflix, és egyúttal azt is leleplezte, hogy december 18-án kerül majd fel a kínálatukba. Az August Wilson azonos című darabján alapuló film 1927-ben, Chicagóban játszódik, amelyben Boseman egy ambiciózus trombitást alakít Viola Davis főszereplője, "a blues anyja", azaz Ma Rainey mellett. A történet szerint az énekesnő több kontrollt szeretne a saját zenéje felett, ami konfliktushoz vezet a fehér menedzserével és producerével, mindebben viszont a trombitás Leeve is meglátja a lehetőséget, ami mindannyiuk életét megváltoztató tettekhez, hazugságokhoz és igazságokhoz vezet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.