Hirdetés

Megint rendező nélkül maradt az Uncharted filmváltozata

|

Nehezen akar összejönni a tervezett videojáték-adaptáció.

Hirdetés

Az Uncharted eredetileg 2016-ra tervezett filmváltozatától rengeteg forgatókönyvíró és rendező elpártolt az évek során, azonban hónapokkal ezelőtt minden jel arra mutatott, hogy innentől semmi nem fog Nathan Drake útjába állni. Nagyobbat nem is tévedhettünk volna: A Stranger Things producereként ismert Shawn Levy távozása után most Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10) dobbantott a rendezői székből.

Hirdetés

Valamivel kedvezőbb hír lehet, hogy a Deadline értesülései szerint a megüresedett pozíció nem veszélyezteti a 2020 elejére kitűzött forgatási munkálatokat, ráadásul mivel a stúdió már most teljes erőbedobással keresi Trachtenberg utódját, a nyár végéig könnyűszerrel bejelenthetik a legújabb, immár remélhetőleg végleges rendezőt. A főszerepet alakító Tom Holland egyébként továbbra is hűségesen kitart az alkotás mellett, amire jelenleg szüksége is lehet, miközben a Disney és a Sony Pictures szembenállása miatt hirtelen egészen bizonytalanná vált Pókember szerepe, ami meghozta neki az áttörést.

Továbbá az is kiderült, hogy a nemrégiben létrejött PlayStation Productions szintén beállt az élőszereplős Uncharted mögé, amely eleve azért lett megalapítva, hogy a videojátékaikat feldolgozó tévésorozatokat és filmeket gyártson. Ez feltehetően annyit jelent, hogy dönthetnek majd bizonyos kreatív kérdésekben, és biztosítani tudják, hogy a projekt megfelelő kezekbe kerüljön. Amennyiben a rendezőcsere valóban nem lesz kihatással a forgatásra, az Uncharted 2020. december 18-án érkezhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.